top of page
design consulent produkt udvikler stribe
consultant

Konceptudvikling

Styrk dit brand dna

 

Trænger dit brand til en kreativ update, for at styrke din position på markedet? 

- Lad mig være din sparringspartner til at kigge dit koncept, processer eller produktstrategi efter i sømmene. Med et marked som er i konstant udvikling, er det vigtigere end nogenside, at være fleksibel og tænke nyt - Uden at miste sin unikke identitet. 

Det føles trygt at holde fast i de kendte rammer og processer, men har du overvejet om det gavner din virksomhed på længere sigt. Og er det med hånden på hjertet, i tråd med det du drømmer om? 

Med en lang kommeciel baggrund fra modebranchen, får du en relevant og kreativ sparring, der kan 

styrke dit brand på ny. Min baggrund som designer og produktudvikler, har udviklet sig til en dyb kærlighed for den kreative process - Fra design, produktudvikling, sourcing, process optimering og sustainability! Du får sparring  du ikke kan google dig til...

 

Alle samarbejdsaftaler starter med en uforpligtende samtale eller kaffe møde, hvorefter vi afklarer om vi er det rigtige match! Et samarbejde mellem os, kunne fx. være med afsæt i en af nedenstående modeller - Eller en helt tredje 'skræddersyet' løsning.

 

 

 

 

KICKSTARTER

- Hjælp til selvhjælp / faglig sparring.

Denne model tager udgangspunkt i at 'varme dig op', til selv at se muligheder og derfra tage handling på din egen case. Det er måske derfor også nok at mødes få gange, for at sparre med en uafhængig faglig person. Kort sagt - Hvis du har behov for at vende nogle faglig relevante områder, hvor du er uafklaret, så er det denne model.

FULL CASE

- Sparring og udvikling case.  

Med denne model dykker jeg ned i den givne case, og bliver din sparringspartner, din eksterne medarbejder igennem processen. Sammen afklarer vi det egentlige behov samt rammerne for hvordan jeg bedst får projektet i mål.  

Eksempel på cases kunne være:

- Gennemgang og lean af dine processer og  produktions setup. Ineffektive og forældede processer kan koste dyrt på bundlinjen. Måske overvejer du at implementere sustainable processer?

- Nytænkning dit brand, butik, koncept eller dna. Lad mig være dit kreative side-kick i din udvikling.

Hvis du har yderligere behov for at få visualiseret dine visioner eller finde en leverandør - kan jeg også hjælpe med det...

 

 

bottom of page