top of page

Når du arbejder med mig, får du også...

En indoktrineret sjællandsk-jyde. Selvom jeg er født og opvokset på Vestsjælland, er er jeg udover at være gift med en jyde også opflasket hos Bestseller. 

 

Som en lille nomade familie, har vi sat vores præg i det jyske, i hovedstaden og nu retur i skønne omgivelser midt i de sjællandske bjerge - Tølløse. Her kan man nemlig finde urørte retro-perler til gode penge og plads i budgettet til at gøre det til dit helt eget - Hvilket jo er en skøn mulighed for en kreativ sjæl at gå amok i!

Astanga Yoga er en uundværlig del af mig og mit mindset. Herigennem skaber jeg ro til at rumme alle kasketter jeg har på... Mor til 2 skønne energibomber, kæreste/kone, en stor retriever og ikke mindst rollen som selvstændig.  

stina tolstrup creative consultant fashi

Som designkonsulent og produktudvikler hjælper jeg mine kunder i modebranchen med at styrke deres koncepter, produktudvikling og design løsninger - Inden for tasker, sko, beklædning og accessories. 

Siden 2007 har jeg været en del af en pulserende og fascinerende branche, hvorigennem jeg har opbygget min erfaring fra flere anerkendte kommercielle modebrands. De mange år i branchen har også givet mig et stort internationalt netværk af fabrikker, agenter og go-to-persons, der stadig bliver flittigt benyttet idag.

Produktions og sourcing-rejserne,  har altid været helt specielle for mig. Det er her man møder den virkelige verden, der godt kan være en hård kontrast til den kreative del hvor alt er muligt. Men samtidig er det også her magien sker, fordi sanserne kommer på arbejder og forståelsen for sammenhængen opstår.

Min evne til at stille spørgsmål og sætte mig ind i detaljerne, er mit 'drive' igennem alle processer, og jeg har altid været god til at bruge de ressourcer som har været til rådighed. Det har givet mig en solid baggrundsviden om produkter og processer, Jeg har et grundlæggende behov for at forstå hvad jeg har i hænderne. Og det må gerne blive nørdet. 

linkedin+icon-1320168276873005114.png

Stina Birthe Tolstrup

bottom of page